Jakość stanowi dla nas czynnik decydujący o sukcesie, dalszym rozwoju i pozycji rynku. Wraz z rozpoczęciem działalności w maju 2010 roku wdrożyliśmy w zakładzie system HACCP. Odpowiednie przygotowanie kadry pracowniczej, głębokie zaangażowanie właścicieli oraz zwarte i efektowne działania doprowadziły zakład w grudniu 2010 roku do certyfikacji systemu HACCP. Dążąc do uzyskania coraz wyższej jakości swoich produktów i gwarancji bezpieczeństwa żywności, w zakładzie został wdrożony w styczniu 2012 standard BRC według wersji 6, który pomyślnie przeszedł proces certyfikacji w maju 2012. Właściciele i pracownicy w dalszym ciągu będą pracować nad doskonaleniem systemów zarządzania jakością w zakładzie, tak aby oferowany przez nas produkt był najwyższej jakości i spełniał wszelkie wymagania najbardziej wymagającego klienta.
Nasza firma prowadzi stałą analizę oczekiwań i wymagań rynku w celu całkowitej satysfakcji klientów, a tym samym zdobycia ich zaufania do nas jako wiarygodnego producenta.
Stale prowadzimy również inwestycje w systemy jakości, rozbudowę magazynów oraz nowy park maszynowy. Nasi dostawcy gwarantują towary o wysokiej jakości, spełniające wymogi nowoczesnych technologii w oparciu o wymagania kontrahentów zagranicznych.